Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БОРШЧ З ДЗЯГІЛЮ

    -65 маладых пабегаў дзягілю, пачышчаных ад скуркі,

    -40 г бурака,

    -35 г белакачаннай капусты,

    -25 г морквы,

    -8 г пятрушкі,

    -25 г рэпчатай цыбулі,

    -20 г таматавага пюрэ,

    -10 r тлушчу,

    -3 г цукру,

    -8 г З-адсоткавага воцату,

    -10 г смятаны,

    -265 г мяснога булёна.

     

    Нашаткаваную капусту закладваюць у кіпячы булён і вараць 10 хвілін, затым кладуць падрыхтаваны тушаны бурак, пасераваную гародніну: моркву, корань пятрушкі, рэпчатую цыбулю; таматавае пюрэ, а таксама нарэзаны дзягіль.

    За 5 хвілін да гатовасці дадаюць соль, цукар, спецыі. Пры падачы да стала кладуць смятану і пасыпаюць дробна нарэзанай зелянінай пятрушкі.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 315 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar