-65 маладых пабегаў дзягілю, пачышчаных ад скуркі,
-40 г бурака,
-35 г белакачаннай капусты,
-25 г морквы,
-8 г пятрушкі,
-25 г рэпчатай цыбулі,
-20 г таматавага пюрэ,
-10 r тлушчу,
-3 г цукру,
-8 г З-адсоткавага воцату,
-10 г смятаны,
-265 г мяснога булёна.
Нашаткаваную капусту закладваюць у кіпячы булён і вараць 10 хвілін, затым кладуць падрыхтаваны тушаны бурак, пасераваную гародніну: моркву, корань пятрушкі, рэпчатую цыбулю; таматавае пюрэ, а таксама нарэзаны дзягіль.
За 5 хвілін да гатовасці дадаюць соль, цукар, спецыі. Пры падачы да стала кладуць смятану і пасыпаюць дробна нарэзанай зелянінай пятрушкі.
|