Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БОРШЧ З ГРЫБАМІ ПА- КУБАНСКУ

    - алей - 1 г. л.

    - цыбулю - 1/5 шт.

    - грыбы сушаныя – 10 г

    - морква - 1/5 шт.

    - карэнні белыя 10 г

    - бульба -1 шт.,

    - памідор -10 г

    - бурак - 70 г

    - капуста - 70 г

    - масліны - 20 г  

    - мука пшанічная - на кончыку лыжкі

    - смятана - 1 ст. л.

    - зеляніна пятрушкі - па густу,

    -вада або адвар гароднінны - ледзь больш шклянкі.

     

    Грыбы дбайна прамыць, заліць халоднай вадой і адварыць. Бурак, моркву і белыя карэнні нарэзаць саломкай, скласці ў рондаль, дадаць тамат, воцат, паўшклянкі вады або агародніннага адвара і тушыць пры зачыненым вечку да гатовасці. Цыбулю абсмажыць на маслі, злучыць з варанымі дробна нашаткаванымі грыбамі і пасераваць яшчэ 5 - 10 хвілін, затым дадаць падсушаную муку і змяшаць. Пасераваныя цыбулю і грыбы злучыць з гароднінай. У кіпячы грыбны адвар пакласці нашаткаваную капусту і нарэзаую бульбу, пракіпяціць, дадаць тушаную гародніну і варыць 20 - 25 хвілін. Пры падачы пакласці масліны, смятану і пасыпаць сечанай зелянінай.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (18.07.2014)
    Праглядаў: 186 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar