Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БОРШЧ ЗЯЛЁНЫ

    -60 г буракоў,

    -100 г бульбы,

    -20 г морквы,

    -5 г пятрушкі,

    -10 г цыбулі рэпчатай,

    -15 г цыбулі зялёнай,

    -50 г шчаўя,

    -50 г шпінату,

    -3 г мукі,

    -15 г тамат-пюрэ,

    -10 г маргарыну сталовага,

    -3 г цукру,

    -3-5 г воцату 3%-вага,

    -10 г смятаны,

    -лаўровы ліст,

    -перац,

    -зеляніна

     

    Бурак нарэзаць саломкай, пасыпаць соллю, дадаць воцат, змяшаць, пакласці ў посуд, дадаць тлушч, сабраны з булёна, тамат-пюрэ, цукар, соль, воцат і тушыць да гатовасці.

    Моркву, пятрушку і рэпчатую цыбулю, нарэзаныя саломкай, спасераваць на тлушчы. У кіпячы булён або ваду пакласці бульбу, нарэзаную долькамі, зноў давесці да кіпення, дадаць тушаны бурак, пасераваныя карэнні і варыць боршч да гатовасці.

    За 5-10 хвілін да канчатка варкі ў боршч пакласці нарэзаныя лісцікі шчаўя, шпінату, зялёнай цыбулі і заправіць белай падліўкай і спецыямі (лаўровы ліст, перац). Падаваць боршч са смятанай і зелянінай.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 313 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar