-500 г свініны,
-250 г бурака,
-500 г бульбы,
-1 морква,
-1 корань пятрушкі,
-1 цыбуліна,
-300 г шпінату,
-300 г шчаўя,
-1 г. лыжка мукі,
-2 яйкі,
-100 грам смятаны,
-1 г. лыжка цукру,
-1 ст. лыжка воцату,
-60 г сметанкавага масла,
-перац,
-лаўровы ліст,
-зеляніна.
Бурак наразаеце, стамляеце да гатовасці з даданнем солі, цукру, воцату. Карэнні і цыбулю злёгку абсмажваеце, змешваеце з мукой.
У кіпячы булён апускаеце бульбу, праварваеце яе каля 10-15 хвілін, дадаеце тушаны бурак, прапражаны з мукой, карэнні і цыбулю, перабраныя, прамытыя і парэзаныя шпінат, шчаўе, спецыі, праварваеце ўсё да гатовасці.
У талеркі з баршчом дадаеце мяса, смятану, парэзаныя, крута адвараныя яйкі.
|