Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 6
    Гасцей: 6
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БОРШЧ ЗЯЛЁНЫ СА ШЧАЎЕМ

    -бульба - 0,5 кг.

    -морква - 1 шт.

    -бурак - 3 шт.

    -цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -шчаўе - 500-600 г

    -смятана - 100 г

    -сметанкавае масла - 50 г

    -мука - 1 г.л.

    -воцат - 1 ст.л.

    -цукар - 1 г.л.

    -соль

    -перац гарошкам

    -лаўровы ліст

    -зеляніна кропу і пятрушкі

     

    1. Бурак ачысціце, нарэжце саломкай, апырскайце воцатам, пасыпце соллю, цукрам, перакладзіце ў рондаль і старанна перамяшайце.

    2. Да бурака дадайце 1 шкл. булёна (можна з кубікаў) ці вады, масла сметанкавае і на невялікім агні патушыце, перыядычна памешваючы.

    3. Моркву натрыце на буйнай тарцы, цыбулю рэпчатую здрабніце і абсмажце на алеі, у канцы дадайце муку.

    4. Шчаўе нарэжце.

    5. У кіпячую ваду ці булён пакладзіце бульбу, нарэзаную кубікамі, варыце каля 15 хвілін.

    6. Пасля дадайце бурак, абсмажаныя з мукой гародніну, шчаўе, рэзкія затаўкі і варыце каля 5-7 хвілін да гатовасці. У канцы варкі дадайце дробна сечаную зеляніну.

    7. Разліце суп па талеркам і запраўце смятанай.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 394 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar