Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БОРШЧ ЗЯЛЁНЫ СА ШПІНАТУ І ШЧАЎЯ КАНСЕРВАВАНЫХ

    - кансерваванае шчаўе-пюрэ - 50г

    - шпінат-пюрэ - 100г

    - бульба - 240г

    - корань пятрушкі - 20г

    - морква - 40г

    - бурак - 40г

    - цыбуля рэпчатая - 40г

    - мука - 10г

    - воцат 3%-вы - 10г

    - смятана - 30г

    - масла топленае - 20г,

    -яйка - 1 шт.

    - зеляніна пятрушкі - па густу

    - перац духмяны гарошкам - па густу

    - соль.

     

    Бурак нарэзаць саломкай, апырскаць воцатам, пасаліць, дадаць булён і тушыць, пакуль ён не стане мяккім. Рэпчатую цыбулю, моркву, пятрушку ачысціць, нарэзаць саломкай, злёгку абсмажыць, дадаць падсушаную муку, злучыць з бураком і тушыць яшчэ 8-10 хвілін.

    Бульбу ачысціць, нарэзаць вялікімі кубікамі, пакласці ў кіпячы булён або ваду, варыць 10-12 хвілін, дадаць тушаны бурак з карэннямі, цыбуляй і мукой, кансерваваны шпінат і шчаўе, соль, цукар, духмяны перац і варыць да гатовасці.

    Пры падачы пакласці ў боршч смятану, вараныя яйкі і пасыпаць зелянінай пятрушкі.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 273 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar