Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БОРШЧ ЗЯЛЁНЫ ЎКРАІНСКІ

    -50 г свініны

    -250 г бурака

    -600 г бульбы

    -1 морква

    -1 корань пятрушкі

    -1 галоўка цыбулі рэпчатай

    -300 г шчаўя

    -300 г шпінату

    -8 г мукі пшанічнай

    -2 яйка

    -60 г масла сметанкавага

    -100 г смятаны

    -8 г цукру

    -15 г воцату

    - цыбуля зялёная

    - кроп

    - ліст лаўровы

    - соль

    -перац

     

    Трэба спачатку адварыць да поўнай гатовасці наяўнае свіное мяса, нарэзаць яго невялікімі порцыямі, а атрыманы булён старанна працадзіць. Пасля гэтага, бурак наразаецца саломкай, дадаецца соль і воцат (па густу можна дадаць перац).

    Атрыманую масу неабходна старанна размяшаць і тушыць да поўнай гатовасці, паступова дадаючы трохі цукру і булёна.

    Пакінутую цыбулю, моркву і пятрушку таксама трэба нарэзаць саломкай, а затым абсмажыць у муце.

    У прыгатаваны гарачы булён пакласці бульбу і варыць каля 10 хвілін, пасля гэтага дадаць то, што ў нас тушыцца на першай патэльні, а затым пакласці туды ж то, што падсмажваецца на другой патэльні, дадаць дробна нарэзаную зеляніну і варыць да поўнай гатовасці.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 350 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar