-50 г свініны
-250 г бурака
-600 г бульбы
-1 морква
-1 корань пятрушкі
-1 галоўка цыбулі рэпчатай
-300 г шчаўя
-300 г шпінату
-8 г мукі пшанічнай
-2 яйка
-60 г масла сметанкавага
-100 г смятаны
-8 г цукру
-15 г воцату
- цыбуля зялёная
- кроп
- ліст лаўровы
- соль
-перац
Трэба спачатку адварыць да поўнай гатовасці наяўнае свіное мяса, нарэзаць яго невялікімі порцыямі, а атрыманы булён старанна працадзіць. Пасля гэтага, бурак наразаецца саломкай, дадаецца соль і воцат (па густу можна дадаць перац).
Атрыманую масу неабходна старанна размяшаць і тушыць да поўнай гатовасці, паступова дадаючы трохі цукру і булёна.
Пакінутую цыбулю, моркву і пятрушку таксама трэба нарэзаць саломкай, а затым абсмажыць у муце.
У прыгатаваны гарачы булён пакласці бульбу і варыць каля 10 хвілін, пасля гэтага дадаць то, што ў нас тушыцца на першай патэльні, а затым пакласці туды ж то, што падсмажваецца на другой патэльні, дадаць дробна нарэзаную зеляніну і варыць да поўнай гатовасці.
|