Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БОРШЧ ЗЯЛЁНЫ З РАБАРБАРАМ

    Бурак (240 г) і моркву (200 г), нарэзаныя саломкай, палову порцыі вычышчанага і нарэзанага брусочкамі рабарбара (100 г) патушыць з даданнем невялікай колькасці булёна ці вады.

    Шпінат (200 г) прыпусціць асобна і працерці праз друшляк. У кіпячы булён пакласці бульбу (400 г), нарэзаную брусочкамі, давесці да кіпення. Пакласці прыгатаваныя рабарбар, бурак і моркву.

    За 5 - 10 хвілін да канца варкі ў боршч дадаць пакінутую частку рабарбара (100 г) і пюрэ са шпінату. Заправіць цыбуляй (40 г), пятрушкай (25 г), белым соусам.

    Для падрыхтоўкі белага соусу муку (15 г) спасераваць на маргарыне і развесці булёнам, дадаць цукар (15 г), смятану (40 г). Пры падачы на стол пакласці яйка, зваранае ўкрутую (1 шт.), і пасыпаць сечанай пятрушкай і кропам.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 332 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar