Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЧОРБА

    -свініна - 500 г

    -яйкі - 1-2 шт.

    -рыс - 80 г

    -капуста квашаная - 250 г

    -гародніна розная - 750 г

    -памідоры - па густу

    -вада - 3 л

    -булён мясны ці курыны - па густу

    -сок капусны - па густу

    -ці вотруб'е настой - па густу

    -смятана - па густу

    -соль - па густу

    -зеляніна пятрушкі - па густу

    -сок цытрынавы - па густу

     

    Гародніну (моркву, корань пятрушкі, кальрабі, бульбу, рэпчатую цыбулю, фасоль, струкавы перац, гарох, гарбуз, кветкавую капусту) ачысціць і дробна нарэзаць. Дадаць кіслую капусту і паставіць тушыць у збанку. Ў канцы тушэння дадаць памідоры і падкісліць капусным сокам ці настоем вотруб'я. Пры жаданні можна дадаць цытрынавы сок. Пакуль гародніна тушыцца, свініну прапусціць праз мясасечку, змяшаць з паўадвараным, добра абсушаным рысам, яйкамі і соллю. Рукі спаласнуць халоднай вадой і сфармаваць невялікія фрыкадэлькі велічынёй з арэх. Апусціць фрыкадэлькі ў булён і варыць на слабым агні 15 хвілін (пакуль яны не пачнуць разварвацца). Мясныя фрыкадэлькі і булён пераліць у гаршок з гароднінай (паспрабаваць на густ і, калі трэба, падкісліць смятанай). Гэту страву перад падачай на стол пажадана пасыпаць вялікай колькасцю зеляніны пятрушкі.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 203 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar