-фасоль - 160 г
-алей - 60 г
-морква - 100 г
-салера - 120 г
- цыбуля рэпчатая - 100 г
-памідоры - 140 г
-перац востры - 20 г
-мята - 20 г
-воцат - 20 г
-зеляніна пятрушкі - 20 г
-соль - па густу
Сварыць папярэдне замочаную фасоль, дадаць алей. За 25-30 хвілін да канчатка варкі пакласці дробна нарэзаныя цыбулю, моркву і салеру. За 10 хвілін да канчатка варкі дадаць нарэзаныя долькамі памідоры, дробны востры перац цэлымі струкамі і дробна нарэзаную мяту. Гатовую чорбу заправіць соллю і воцатам, пасыпаць дробна насечанай зелянінай пятрушкі.
|