-бараніна - 1 кг
-фасоль - 1 шт.
-рыс - 1 шклянка
-морква - 2 шт.
- цыбуля рэпчатая - 2 шт.
-памідоры - 2 шт.
-тлушч топлены - 2 ст. лыжкі
-соль - па густу
-зеляніна - па густу
Бараніну з косткамі заліць халоднай вадой, паставіць па агонь, давесці да кіпення. Дадаць фасоль ці гарох і варыць пры слабым кіпенні 40-50 хвілін. Затым дадаць прамыты рыс, нарэзаную кубікамі моркву, соль і варыць да гатовасці. Памідоры дробна нарэзаць, абсмажыць на топленым тлушчы і дадаць у суп за 10-15 хвілін да канчатка варкі. Пры падачы пасыпаць сечанай зелянінай.
|