Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЧОРБА ПА-ТУРЭЦКУ

    -1,5 шкл. чырвонай сачавіцы

    -2 л булёна з бараніны (для падрыхтоўкі булёна можна выкарыстоўваць любы кавалак з костачкай, таксама падыдуць шыя ці галёнкі, булён варыцца да гатовасці мяса)

    -1 шкл. вады

    -1 ст.л. сметанкавага масла

    -1,5-2 ст.л. мукі

    -1 цыбуліны

    -па жаданні – 100 мл тамата.

     

    У рондалі на павольным агні растапіце сметанкавае масла. Абсмажце ў ім дробна нарэзаную цыбулю, усыпце муку і, увесь час памешваючы, пасеруйце 2-3 хвіліны. Затым ўліце халодную ваду і размяшайце так, што б не было камякоў. Затым дадаем прамытую сачавіцу і булён. Як закіпіць солім па густу. Варыць на павольным агні 30-40 хвілін, да гатовасці сачавіцы. Гатовы суп праціраем праз сіта ці ў блендары. Пры падачы па жаданні пасыпаем сушонай мятай.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.07.2014)
    Праглядаў: 183 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar