Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЧОРБА СА ШЧАЎЯ

    - шчаўе (садовае) – 300 г

    - рэпчатая цыбуля - 1 шт.

    - сметанкавае масла – 50 г

    - мясны булён - 5 палоўнікаў

    - рыс – 25 г

    - яйка - 3 шт.

    - квас-борш - 500 мл

    - пятрушка (зеляніна),

    -любіста - па густу

    - соль - па густу

    -перац - па густу

     

    Дробна нарэзаную цыбулю спасераваць у сметанкавым масле. Перабранае і вымытае шчаўе апарыць салёным кіпенем, адкінуць на сіта, змяшаць з пасераванай. у разагрэтым у рондалі масле, цыбуляй, ўліць мясны булён ці цёплую ваду і варыць на павольным агні. Калі закіпіць, ўсыпаць вымыты рыс, а калі рыс гатовы, дадаць 2 палоўніка асобна ўскіпячонага квасу-барша. У кіпячую чорбу ўліць, бесперапынна памешваючы, тонкім струменьчыкам ўзбітыя яйкі. Зняць рондаль з агню. Заправіць чорбу дробна нарэзанай зелянінай пятрушкі і любісты, пасаліць і паперчыць па густу.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.07.2014)
    Праглядаў: 180 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar