Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЧОРБА СА ШПІНАТУ

    - шпінат - 130 г

    -масла сметанкавае - 5 г

    -алей - 5 шт.

    - цыбуля рэпчатая - 12 г

    -морква - 13 г

    -корань салеры - 15 г

    -памідоры - 35 г

    -рыс - 8 г

    -мука - 3 г

    -яйкі - 0.2 шт.

    -сыраватка - 30 г

    -ці ёгурт - 30 г

    -зеляніна пятрушкі - 5 г

    -соль - па густу

    -перац - па густу

     

    На алеі пасеруюць дробна нарэзаную цыбулю, здробненыя на тарцы моркву і салеру. Затым заліваюць гарачай вадой, дадаюць апараны і нарэзаны шпінат, нарэзаныя долькамі памідоры, рыс і вараць 15-20 хвілін. Гатовую чорбу запраўляюць сумессю ўзбітага яйка, пасераванай мукі і сыраваткі; кладуць сметанкавае масла. Пры падачы пасыпаюць дробна нарэзанай зелянінай пятрушкі, чорным молатым перцам.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.07.2014)
    Праглядаў: 193 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar