-фасоль струковая - 100 г
-алей - 10 г
-цыбуля зялёная - 10 г
-мука - 5 г
-перац чырвоны - па густу
-зеляніна пятрушкі - 5 г
-кроп - 5 г
-воцат - 3 г
-часнык - 2 г
-вада - 500 мл
-соль - па густу
Струкавую фасоль чысцяць, прамываюць, наразаюць і вараць да мяккасці ў падсоленай вадзе. Абсмажваюць у алеі дробна нарэзаную зялёную цыбулю, дадаюць муку і зноў абсмажваюць. Затым запраўляюць чырвоным молатым перцам і змесціва патэльні ўводзяць у кіпячы суп. Вараць яшчэ 10 хвілін, пасыпаюць зелянінай кропу і пятрушкі, запраўляюць воцатам і тоўчаным часныком.
|