Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЧОРБА СА СТРУКОВАЙ ФАСОЛІ

    -струкавая фасоля – 300 г

    -алей – 30 г

    -цыбуля зялёная – 30 г

    -мука – 15 г

    -перац чырвоны (молаты) - па густу

    -зеляніна пятрушкі і кропу - па густу

    -воцат – 10 г

    -часнык - 2 зубчыка

    -вада – 900 мл

    -соль.

     

    Струкавую фасоль чысцяць, прамываюць, наразаюць і вараць да мяккасці ў падсоленай вадзе. Абсмажваюць у алеі дробна нарэзаную зялёную цыбулю, дадаюць муку і зноў абсмажваюць. Затым запраўляюць чырвоным молатым перцам і змесціва патэльні ўводзяць у кіпячы суп. Вараць яшчэ 10 хвілін, пасыпаюць зелянінай кропу і пятрушкі, запраўляюць воцатам і тоўчаным часныком.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.07.2014)
    Праглядаў: 198 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar