-2 л вады,
-1 л борша,
-карэнні,
-1 цыбуліна,
-500 г струковай фасолі,
-зеляніна,
-1 струк зялёнага салодкага перцу,
-3 сярэдняй велічыні памідора,
-соль.
У кіпячую ваду пакласці 1 моркву, 1 карэньчык пятрушкі і дробна нарэзаную цыбуліну. Дадаць нарэзаную кавалачкамі фасоль, дробна нарэзаную зялёную цыбулю, салодкі перац, зеляніну і нарэзаныя кавалачкамі і вычышчаныя ад насення памідоры. Калі чорба будзе амаль гатовая, дадаць асобна ўскіпеўшый і працэджаны борш і пасаліць па густу. Перад падачай на стол можна заправіць яйкам і смятанай. БОРШ - кіслы настой з пшанічнага вотруб'я
|