Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЧОРБА СА СВІНЫХ НОЖАК

    -ножкі, вушы і хвост малочнага парасяці – 1 кг

    -свіны язык – 200 г

    -мазгі малочнага парасяці – 200 г

    -морква, пятрушка, пастарнак, салера – 200 г

    -рэпчатая цыбуля – 125 г

    -рыс - 1 ст. л.

    -квас-борш  - 800 мл

    -алей - 50 мл

    -цытрынавы сок ці расол квашанай капусты

    -соль.

     

    Абварыць вычышчаныя ножкі, вушы, хвост і язык, нарэзаць кавалкамі (па 4-6 кавалачкаў на порцыю) і паставіць варыць, заліў халоднай падсоленай вадой. Калі вада закіпіць, зняць пену, закласці дробна нарэзаную цыбулю і нарэзаную маленькімі кубікамі спасераваную ў масле гародніну. Добра вымытыя, вычышчаныя ад плёнак і нарэзаныя маленькімі кавалачкамі мазгі пакласці ў рондаль, калі мяса амаль гатова, тады ж дадаць асобна ўскіпячоны квас-борш і звараны рыс. Пасаліць і падкісліць чорбу па густу цытрынавым сокам ці капусным расолам і пасыпаць яе дробна нарэзанай зелянінай пятрушкі і любісты.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.07.2014)
    Праглядаў: 210 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar