Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЧОРБА-ТАПЧЭТА

    -мяса сечанае і мясны фарш (сумесь) - 70 г

    -рыс "Увелка" - 30 г

    -яйка - 2 штукі.

    -масла сметанкавае - 25 г

    -мука пшанічная - 50 г

    -ёгурт натуральны - 60 г

    -цыбуля рэпчатая - 50 г

    -соль

    -перац молаты

    -зеляніна пятрушкі

     

    Ў мясную сумесь дададзім трохі дробна сечанай цыбулі і дробна нарэзанай зеляніны, яечныя бялкі, пасолім, паперчым. Атрыманую масу разрабіць на невялікія клёцкі і абкачаць іх у частцы мукі. Варым клёцкі 10 хвілін у 0,75 л кіпячай падсоленай вады з даданнем цыбулі і пятрушкі. Трохі булёна надліць і астудзіць . Дадаць ў суп рыс і варым да гатовасці. Астуджаны булён змяшаем з ёгуртам, пакінутай мукой і жаўткамі. Сумесь увальём у суп і варым яшчэ некалькі хвілін. Паперчым і заправім маслам.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 172 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar