-бараніна - 190 г
-масла топленае - 10 г
-памідоры - 45 г
-цыбуля рэпчатая - 55 г
-гарбуз - 100 г
-перац - па густу
-соль - па густу
Мяса наразаюць невялікімі кубікамі, прыкладна гэтак жа - гарбуз і памідоры, цыбулю шаткуюць. Мяса абсмажваюць ва ўласным тлушчы, калі трэба дадаюць масла, затым кладуць падрыхтаваную гародніну і цыбулю, тушаць разам 20-25 хвілін. Усё заліваюць кіпенем, перчаць, соляць і вараць на ўмераным агні да гатовасці. Перад падачай на стол у талеркі крышаць чэрствыя аладкі, заліваюць іх булёнам, затым раскладваюць густую частку чорбы.
|