Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 6
    Гасцей: 6
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЧОРБА ЎВАРАНАЯ

    -цяляціна - 500 г

    -вада - 0.5 л

    -квас - 1 шклянка

    -бульба (клубні) - 4-5 шт.

    -капуста - 0.25 качана

    -цыбуля - 3 шт.

    -памідоры - 4 шт.

    -смятана - 0.5 шклянкі

    -морква - 1 шт.

    -корань пятрушкі - па густу

    -кроп - па густу

    -часнык - 4-5 зубчыкаў

    -любіста - 0.5 ст. лыжкі

    -цыбуля - 1 шт.

    -соль - па густу

     

    Капусту, бульбу, цыбулю, моркву, пятрушку насечыце кубікамі ці буйнымі долькамі і паскладайце на дно рондаля з тоўстымі сценкамі. Зверху пакладзіце кавалак цяляціны, заліце кіпенем, шчыльна зачыніце і пастаўце ў духоўку прыкладна на 1 гадзіну. Затым дадайце яшчэ шклянку кіпеню, перакіпячоны квас, смятану, памідоры, соль і зноў пастаўце ў духоўку на 15 хвілін. Перад падачай на стол пасыпце зелянінай кропу, любісты і часныком.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.07.2014)
    Праглядаў: 193 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar