Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЧОРБА З АЛАДКАЙ ПА-ТУРКМЕНСКУ

    -мяса - 1 кг

    -цыбуля рэпчатая - па густу

    -памідоры - 2 шт.

    -соль - па густу

    -спецыі - па густу

    -зеляніна - па густу

    Для аладак:

    -мука - 3 шклянкі

    -вада - 1 шклянка

    -дрожджы сухія - 10 г

    -соль - 1 г. лыжка

     

    Ялавічыну ці бараніну і субпрадукты (сэрца, печань, ныркі, лёгкія) сварыць на павольным агні з даданнем нарэзанай паўколамі рэпчатай цыбулі. За 15 хвілін да канчатка варкі дадаць нарэзаныя памідоры, соль, спецыі. Перад падачай вараныя мясныя прадукты і аладку нарэзаць дробнымі кавалачкамі, пакласці ў супавыя кубкі, дадаць дробна нарэзаную цыбулю і заліць гарачым булёнам.

    Аладка.

    У прасеяную муку дадаць разведзеныя ў цёплай вадзе дрожджы і соль, замясіць цеста і пакінуць на 2-3 гадзіны ў цёплым месцы для закісання. За гэты час цеста 2-3 разы памяць Гатовае цеста скруціць у шар, накрыць ручніком, даць настаяцца на працягу 30 хвілін. Надаць цесту авальную форму, насекчы паверхню цеста відэльцам і выпекчы чорэк у духоўцы.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 224 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar