Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЧОРБА З ЦЯЛЯЦІНАЙ І ГРЫБАМІ

    -ялавічына - 110 г

    -ці грудзінка цялячая - 130 г

    -мука пшанічная - 20 г

    -грыбы сушоныя - 26 г

    -морква - 25 г

    -корань пятрушкі - 14 г

    -цыбуля рэпчатая - 24 г

    -яйкі - 0.25 шт.

    -маргарын - 10 г

    -смятана - 15 г

    -зеляніна пятрушкі - па густу

    -чабор - 5 г

    -квас - 150 г

    -соль - па густу

    -спецыі - па густу

     

    Цялячую грудзінку ці ялавічнае мяса (грудзінку, лапатку ) адварваюць да гатовасці. Сушоныя баравікі перабіраюць, прамываюць і кладуць на 3 - 4 гадзіны у халодную ваду для таго, каб яны набрынялі ( на 1 кг грыбоў 3 - 4 л вады ), затым адварваюць і рэжуць саломкай. Моркву, пятрушку, рэпчатую цыбулю наразаюць саломкай і пасіруюць. З мукі і яйкаў замешваюць дамашнюю локшыну. У прыгатаваны булён кладуць грыбы, затым дамашнюю локшыну, пасераваную гародніну і вараць 10 – 15 хвілін. За 5 хвілін да гатовасці дадаюць пракіпячоны квас, запраўляюць соллю, перцам, зелянінай чабора. Пры падачы ў талерку кладуць кавалачкі мяса, смятану і пасыпаюць зелянінай.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 159 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar