Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЧОРБА З ФАСОЛЛЮ

    -ялавічына - 400 г

    -ці курыца - 400 г

    -вада - 10 шклянак

    -фасоль - 1 шклянка

    -бульба - 8 шт.

    -морква - 1 шт.

    -корань пятрушкі - 1 шт.

    -корань салеры - 1 шт.

    -тамат-паста - 1 ст. лыжка

    -масла сметанкавае - 4 ст. лыжкі

    -ці алей - 4 ст. лыжкі

    -цыбуля рэпчатая - 2 галоўкі

    -квас - 200-250 г

    -соль - па густу

    -перац - па густу

    - цыбуля зялёная - па густу

    -зеляніна пятрушкі - па густу

    -зеляніна кропу - па густу

    -зеляніна салеры - па густу

     

    Ў кіпячы мясны ці курыны булён апусціць папярэдне звараную белую фасоль і сырую бульбу, нарэзаную долькамі. Праварыць 10-15 хвілін, затым дадаць спасераваныя з таматам моркву, пятрушку, салеру і цыбулю, нарэзаныя саломкай. Даць пакіпець яшчэ 3-5 хвілін, затым ўліць квас з вотруб'я, дадаць соль, спецыі, зеляніну леушцяна (салеры) і давесці да кіпення. Перад падачай пасыпаць дробнарубленай зелянінай; можна дадаць смятану і струкавы перац.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 199 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar