Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЧОРБА З ГАРОДНІНАЙ

    -кіслае малако - 1/2 шклянкі

    -ялавічына на костачцы - 350 г

    -воцат - 1 г. л.

    -корань пятрушкі сушоны - 1 шт.

    -алей - 2 ст. л.

    -соль - па густу

    -морква сярэдняга памеру - 1 шт.

    -памідоры - 2 шт.

    -цыбуліна вялікая - 1 шт.

    -яйка - 1 шт.

    -рыс - 1 ст. л.

     

    1. Мяса заліць 1,5 л халоднай вады, дадаць воцат і соль. Давесці да кіпення і варыць 2 гадзіны.

    2. Цыбулю, моркву і корань пятрушкі ачысціць, здрабніць і абсмажываць у разагрэтым масле разам з рысам, 10 хвілін. Дадаць нарэзаныя кавалачкамі памідоры, рыхтаваць 2 хвіліны.

    3. Булён працадзіць, мяса нарэзаць кавалачкамі. Пакласці гародніну з рысам і мяса ў кіпячы булён, варыць 15 хвілін. Заправіць чорбу сумессю кіслага малака з яйкам і чорным перцам, прагрэць, 1 хвіліну.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 167 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar