Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЧОРБА З ГРУДЗІНКАЙ СВІНОЙ

    -грудзінка свіная - 500 г

    -фасоль - 250 г

    -бульба - 80 г

    -цыбуля рэпчатая - 100 г

    -цыбуля-парэя - 50 г

    -морква - 80 г

    -пятрушка - 80 г

    -тлушч - 40 г

    -квас - 200 г

    -тамат-пюрэ - 20 г

    -зеляніна пятрушкі - па густу

    -перац - па густу

    -соль - па густу

     

    Белую фасоль замачыць у халоднай вадзе і пакінуць на 5-8 гадзін. Свіную грудзінку нарэзаць кавалачкамі, абсмажыць, разам з фасоллю пакласці ў рондаль, заліць вадой і варыць да гатовасці прадуктаў. Цыбулю-парэю і цыбулю рэпчатую, моркву, корань пятрушкі нарэзаць лустачкамі і абсмажыць у тлушчы. Тамат-пюрэ выгрэць асобна. У кіпячы булён пакласці абсмажаныя карэнні, адвараную фасоль з грудзінкай і адварам, кіпяціць, дадаць бульбу, нарэзаную долькамі, а за 10 хвілін да гатовасці - тамат-пюрэ. У канцы варкі ўліць пракіпячоны хлебны квас і пакласці лаўровы ліст, чорны молаты перац, зеляніну пятрушкі, соль.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 224 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar