Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЧОРБА З ГУСІНЫХ ЦІ ІНДЫЧЫХ ТРЫБУХОЎ

    -1,5 л вады,

    -1,5 л капуснага расола,

    -гусіныя ці індычыя трыбухі,

    -карэнні,

    -1 цыбуліна,

    -3 ст. лыжкі рысу,

    -зеляніна.

     

    Для падрыхтоўкі чорбы з трыбухоў борш, які звычайна выкарыстоўваецца ў падрыхтоўцы чорбы, замяняецца капусным расолам. Паставіць варыць нарэзаныя кавалачкамі гусіныя ці індычыя крыльцы, шыйку і пупок, а таксама лапкі. Дадаць моркву, карэньчык пятрушкі, 1/4 кораня салеры, дробна нарэзаную цыбулю і папярэдне перабраны і прамыты рыс. Калі трыбухі і гародніна гатовыя, ўліць асобна ўскіпячоны капусны расол. Пасаліць па густу і дадаць дробна нарэзаны кроп і зеляніну пятрушкі.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 217 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar