-1,5 л вады,
-1,5 л капуснага расола,
-гусіныя ці індычыя трыбухі,
-карэнні,
-1 цыбуліна,
-3 ст. лыжкі рысу,
-зеляніна.
Для падрыхтоўкі чорбы з трыбухоў борш, які звычайна выкарыстоўваецца ў падрыхтоўцы чорбы, замяняецца капусным расолам. Паставіць варыць нарэзаныя кавалачкамі гусіныя ці індычыя крыльцы, шыйку і пупок, а таксама лапкі. Дадаць моркву, карэньчык пятрушкі, 1/4 кораня салеры, дробна нарэзаную цыбулю і папярэдне перабраны і прамыты рыс. Калі трыбухі і гародніна гатовыя, ўліць асобна ўскіпячоны капусны расол. Пасаліць па густу і дадаць дробна нарэзаны кроп і зеляніну пятрушкі.
|