- вада - 1.5 л
- капусны расол - 1.5 л
- трыбухі - 1 гусака ці індычкі
- цыбуля рэпчатая – 50 г
- морква – 50 г
- рыс – 100 г
- пятрушка – 20 г
-кроп (зеляніна) – 20 г,
-пятрушка і салера (карэнні) - па густу.
Варыць дробна нарэзаныя трыбухі, у тым ліку шыйку, крылцы, пупок, лапкі, дадаць дробна нашаткаваныя карэнні, цыбулю, моркву і рыс. Калі трыбухі будуць гатовыя, уліць асобна пракіпячоны капусны расол Пасаліць чорбу па густу. Перад падачай у кожную талерку дадаць дробна нарэзаныя пятрушку і кроп.
|