Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЧОРБА З ГУСІНЫХ ТРЫБУХОЎ

    - вада - 1.5 л

    - капусны расол - 1.5 л

    - трыбухі - 1 гусака ці індычкі

    - цыбуля рэпчатая – 50 г

    - морква – 50 г

    - рыс – 100 г

    - пятрушка – 20 г

    -кроп (зеляніна) – 20 г,

    -пятрушка і салера (карэнні) - па густу.

     

    Варыць дробна нарэзаныя трыбухі, у тым ліку шыйку, крылцы, пупок, лапкі, дадаць дробна нашаткаваныя карэнні, цыбулю, моркву і рыс. Калі трыбухі будуць гатовыя, уліць асобна пракіпячоны капусны расол Пасаліць чорбу па густу. Перад падачай у кожную талерку дадаць дробна нарэзаныя пятрушку і кроп.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 205 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar