Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЧОРБА З ЯЛАВІЧЫНЫ ПА-СЯЛЯНСКУ

    -мякаць ялавічная - 400 г

    -морква - 120 г

    -пятрушка - па густу

    -салера - па густу

    -пастарнак - 100 г

    -цыбуля рэпчатая - 100 г

    -бульба - 400 г

    -перац салодкі - 1 шт.

    -капуста белакачанная - 120 г

    -памідоры - 5 шт.

    -тамат-паста - 1 ст. лыжка

    -алей - 50 мл

    -квас - 800 мл

    -ці сок цытрыны - па густу

    -гарошак зялёны кансерваваны - 50 г

    -фасоль струковая вараная - 50 г

    -зеляніна пятрушкі - па густу

    -зеляніна кропу - па густу

    -любіста (зеляніна) - па густу

    -соль - па густу

     

    Нарэзанае кубікамі мяса паставіць варыць, заліўшы халоднай вадой і пасаліўшы. Калі вада закіпіць, зняць пену і варыць на слабым агні, дадаўшы дробна нарэзаную цыбулю. Нарэзаную кубікамі гародніну спасераваць у масле і закласці ў булён, калі мяса амаль гатова. Тады ж пакласці і нарэзаную кубікамі бульбу і варыць яшчэ 20 хвілін. Асобна закіпяціць квас і ўліць у булён, паклаўшы адначасова гарошак, фасоль, таматавую пасту і вычышчаныя ад скуркі і насення памідоры. Даць чорбе ўскіпець, пасыпаць яе дробна нарэзанай зелянінай і падаць да стала.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 221 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar