Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЧОРБА З КАБАЧКОЎ

    -2 л вады,

    -1 л барша,

    -карэнні,

    -1 цыбуліна,

    -3 вялікіх кабачка,

    -2 памідора,

    -зеляніна,

    -соль,

    -1 жаўток,

    -2 ст. лыжкі смятаны

    -ці 1 ст. лыжка алею,

    -1 ст. лыжка мукі.

     

    Паставіць варыць дробна нарэзаную цыбулю, цэлую моркву і цэлую пятрушку. Калі гародніна сварыцца, ўліць асобна ўскіпячоны борш і пакласці вычышчаныя ад скуркі і нарэзаныя невялікімі лустачкамі кабачкі. Дадаць памідоры, трохі кропу і трохі зеляні пятрушкі. Пасаліць па густу і сачыць, каб кабачкі не разварыліся. Такую чорбу можна запраўляць падсмажанай з алеем мукой ці ж ўзбітым са смятанай жаўтком.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 153 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar