-кабачок - 150 г
-тлушч - 12 г
-мука - 3 г
-рыс - 12 г
-перац чырвоны - 0.02 г
-яйкі - 0.16 шт.
-сыраватка - 24 г
-зеляніна пятрушкі - 2 г
-кроп - 2 г
-цыбуля зялёная - 3 г
-соль - па густу
З вычышчаных кабачкоў выняць мякаць, дробна яе пасячы і спасераваць разам з нарэзанай зялёнай цыбуляй, мукой, чырвоным молатым перцам. Ўсё гэта заліць вадой і давесці да кіпення. затым пакласці нарэзаныя кубікамі кабачкі і рыс, па гатовасці суп пасаліць, заправіць яйкамі, узбітымі з сыраваткай. Пры падачы на стол суп пасыпаць дробна нарэзанай зелянінай кропу і пятрушкі.
|