Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЧОРБА З КАЧКІ

    -качка - чвэрць тушкі

    -салера - 1 хвосцік

    -морква - 1 шт.

    -бульба - 3 шт.

    -рэпчатая цыбуля - 1 шт.

    -цыбуля -парэя - 1 шт. (белая частка)

    -капуста - чвэрць качана

    -квас - 2 шклянкі ці дробка цытрынавай кіслаты

    -малако - 100 мл

    -жаўток - 1 шт.

    -соль,

    -молаты чорны перац - па густу

    -лаўровы ліст - 2 шт.

    -дробна нарэзаная зеляніна кропу ці пятрушкі

     

    Качку можна ўзяць замарожаную. Заліць яе халоднай вадой, давясці да кіпення, варыць хвілін 45. Затым дадаць нарэзаную кубікамі бульбу, моркву і салеру. Затым нарэзаную паўколамі рэпчатую цыбулю і цыбулю -парэю. Нарэзаць квадрацікамі капусту, туды ж яе. Пасаліць, паперчыць. Пакласці лаўровы ліст. Варыць да гатовасці бульбы і капусты. За пяць хвілін да канчатку варкі пакласці дробку цытрынавай кіслаты (можна ўліць кіслы квас). Затым трэба размяшаць жаўток у халодным малацэ і ўліць у суп. Даць трошкі пагатавацца. Падаць, пасыпаўшы зелянінай кропу.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 202 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar