Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЧОРБА З КАРПА

    -1 л вады,

    -1 л барша,

    -6 кавалкаў карпа (каля 600 г),

    -карэнні,

    -1 цыбуліна,

    -3 ст. лыжкі рысу,

    -зеляніна,

    -соль.

     

    Паставіць варыць дробна нарэзаныя моркву, пятрушку, цыбулю. Дадаць перабраны і прамыты рыс. Разрэзаць рыбу, выдаліць з галавы "горкую костачку", вытрыбушыць і прамыць у адной вадзе, зусім не вымочваючы, каб не страціла густу. Нарэзаць кавалкамі і, калі гародніна будзе амаль гатовая, пакласці рыбу ў рондаль (звычайна лепшыя кавалкі смажацца ці падрыхтоўваюцца інакш, а ў чорбу кладуць галавізну і хвост). Варыць на ўмераным агні. Зняць пену і па густу пасаліць. Калі чорба будзе амаль гатовая, ўліць асобна ўскіпячоны і працэджаны борш і дадаць жменю дробна насечанай зеляніны. Даць яшчэ пакіпець. Можна падаваць і ў халодным выглядзе. Такім жа чынам вырабляецца чорба з дробнай рыбы.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 181 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar