-карп - 152 г
- цыбуля рэпчатая - 14 г
-морква - 13 г
-корань пятрушкі - 11 г
-рыс - 10 г
-зеляніна - 4 г
-спецыі - па густу
-соль - па густу
Моркву, корань пятрушкі, рэпчатую цыбулю наразаюць дробнымі кубікамі і пасеруюць. Рыс адварваюць да паўгатовасці. Падрыхтаваную рыбу наразаюць на парцыённыя кавалкі кругляшом, прыпускаюць разам з рысам і гароднінай на слабым агні, здымаюць пену, соляць. Незадоўга да гатовасці ў чорбу ўліваюць пракіпячоны і працэджаны борш, дробна насечаную зеляніну і даводзяць да кіпення. Чорбу можна падаваць і ў халодным выглядзе.
|