Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЧОРБА З КРАПІВЫ

    -1,5 л вады,

    -500 г крапівы,

    -1 галоўка рэпчатай цыбулі,

    -на кончыку нажа чырвонага перцу,

    - 40 г рысу,

    -соль - па густу,

    -квас-борш ці цытрынавы сок - па густу.

    Для запраўкі

    -1 ст.л. мукі,

    - 80 мл алею

     

    Лісце маладой крапівы перабраць, прамыць і апусціць у кіпячую падсоленую ваду (1,5 л), варыць на слабым агні. У разагрэтым масле падрумяніць муку, змяшаць з дробна нарэзанай цыбуляй і чырвоным перцам, развесці адварам крапівы, добра перамяшаць і закласці разам з рысам у чорбу. Калі рыс гатовы, чорбу падкісліць квасам ці цытрынавым сокам.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 205 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar