Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЧОРБА З КУРЫЦЫ

    -курыца - 1 кг

    -памідоры - 200 г

    -перац салодкі - 2 струка

    -гародніна супавая - 200 г

    -сыраватка - 3 ст. лыжкі

    -ці ёгурт - 3 ст. лыжкі

    -пятрушка - па густу

    -кінза - па густу

     

    Курыцу разрабіць і пасекчы на 5 частак, прамыць і пакласці ў халодную ваду. Дадаць разрэзаныя напалову памідоры, вычышчаны ад зерняў салодкі перац, супавую гародніну (пятрушку, салеру, моркву, цыбулю рэпчатую), трохі солі. Прыгатаваць булён, працадзіць, заправіць ёгуртам (сыраваткай), соллю, цытрынавым сокам. Падаць з курыцай, пасыпаўшы чорбу дробнанарубленай зелянінай пятрушкі і кінзы.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 202 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar