Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЧОРБА З ЛАПШОЙ У ЗБАНКАХ

    -масла сметанкавае - 100 г

    -морква - 2 шт.

    -корань пятрушкі - 2 шт.

    -зеляніна пятрушкі - 1 ст. лыжка

    -перац чырвоны - 1 шт.

    -соль - па густу

    -чабор - 3 шт.

    -курыца - 1 шт.

    - цыбуля рэпчатая - 2 шт.

    -вада - 1.5 л

    -перац чорны гарошкам - 3-5 шт.

    -квас - 1 шклянка

    -лапша дамашняя - па густу

     

    Вытрыбушаную курыцу прамыць, нарэзаць маленькімі кавалачкамі, пасаліць і абсмажыць у патэльні з разагрэтым сметанкавым маслам. Затым перакласці яе ў вогнетрывалыя гліняныя збанкі, заліць халоднай вадой, паставіць у нагрэтую духоўку і варыць на працягу 40-60 хвілін да мяккасці мяса. Тым часам цыбулю, моркву і корань пятрушкі пачысціць, вымыць, нарэзаць саломкай, абсмажыць у разагрэтым масле і за 5 хвілін да канца варкі пакласці ў булён. Калі суп закіпіць, апусціць у яго лапшу і варыць яшчэ 5-7 хвілін. Пасля гэтага выняць збанкі з духоўкі, ўліць у іх пракіпячоны квас, пакласці соль, перац гарошкам, чабор (яго трэба выняць праз 2-3 хвіліны), цэлы струк чырвонага перцу і зеляніну пятрушкі, зачыніць вечкамі і даць настаяцца 10 хвілін. Падаваць чорбу гарачай.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 169 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar