Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЧОРБА З ЛЕБЯДЫ ПА-АРДЗЕЛЯНСКУ

    -вада - 1 л

    -лебяда - 750 г

    - цыбуля рэпчатая - 150 г

    -морква - 50 г

    -салера - 50 г

    -рыс - 50 г

    - алей – 100 г

    -смятана - 200 мл

    -мука – 1 ст. лыжка

    -жаўток сыры – 3 шт.

    - цыбуля зялёная – 1 пучок

    -зеляніна эстрагону - па густу

    -соль - па густу

     

    Дробна нарэзаную цыбулю заліць кіпенем (1 літр), дадаць старанна прамытае і дробна нарэзанае лісце лебяды. Моркву і салеру нарэзаць маленькімі кубікамі, спасераваць у алеі, запусціць у рондаль з лебядой і варыць прыблізна 20 хвілін, пасля чаго пакласці асобна адвараны рыс. Узбіць жаўткі са смятанай і мукой і ўліць тонкім струменьчыкам у чорбу, дадаць соль і воцат па густу і дробна нарэзаную, папярэдне апараную кіпенем зеляніну эстрагону.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 221 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar