-бараніна (маладая) – 400 г
-морква - 2 шт.
-салера (корань) - 1/2 шт.
-бульба - 2-3 шт.
-памідоры - 2 шт.
-цыбуля рэпчатая - 1 шт.
-часнык - 3-4 зубчыка
-мука - 1 ст. л.
-тамата-пюрэ - 1 г. л.
-сметанкавае масла – 50 г
-зеляніна пятрушкі - па густу
-кмен -чорны перац.
Нарэзаць мяса і адварыць у падсоленай вадзе разам з дробна насечанай морквай і салерай. Асобна прыпусціць з маслам і невялікай колькасцю вады дробна нарэзаную цыбулю, змяшаны з мукой і таматавым пюрэ. Атрыманую сумесь дадаць да мяса. Праз 10 хвілін пакласці нарэзаную кубікамі бульбу. Як толькі бульба стане мяккай, дадаць дробна нарэзаныя памідоры і часнык. Варыць яшчэ 10 - 15 хвілін. Перад падачай на стол пасыпаць дробна нарэзанай зелянінай пятрушкі, чорным перцам і кменам.
|