Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 11
    Гасцей: 11
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЧОРБА З ПЕЎНЯ

    -0,5 пеўня,

    -1 пятрушка,

    -1 морква,

    -0,5 салеры,

    -6 бульбін,

    -0,5 ст. лыжкі мукі,

    -2 ст. лыжкі тлушчу,

    -4 ст. лыжкі смятаны,

    -1 цыбуліна,

    -квас,

    -соль,

    -перац,

    -зеляніна,

    -часнык.

     

    У моцны булён з пеўня апусціць нарэзаныя саломкай і абсмажаныя цыбулю, моркву, пятрушку, салеру, даць пакіпець 5-7 хвілін, затым пакласці нарэзаную долькамі бульбу і варыць яшчэ 10-12 хвілін. Заправіць чорбу пасераванай пшанічнай мукой, чырвоным перцам, соллю, пракіпячоным квасам, даць закіпець. У талерку з чорбай пакласці смятану, часнык, зеляніну.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 199 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar