Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЧОРБА З ТРУСА З ФАСОЛЛЮ

    -трус - 400 г

    -цыбуля - 1-2 шт.

    -корань пятрушкі - 1 шт.

    -морква – 1 шт.

    -фасоль белая – 1 шкл.

    -квас – 1 шкл.

    -таматавая паста – 1 ст. лыжка

    -чабор – 1 галінка

    -соль - па густу

    -зеляніна пятрушкі рубленая - па густу

    -бульба - 3-4 шт.

    -лапша - па густу

     

    Фасоль перабраць ,прамыць у некалькіх водах і заліць вадой на 5-6 гадзін. Мяса прамыць,нарэзаць на невялікія кавалачкі(40-60 г),заліць вадой і варыць на слабым агні 20 хвілін, выдаляючы пену.Дадаць фасоль і цыбуліну,трохі пачакаўшы - дробку солі.Калі мяса і фасоль будуць амаль гатовыя,пакласці нарэзаны корань пятрушкі, моркву,бульбу,тамат-пасту, лаўровы ліст, галінку чабора і соль па густу. Асобна можна спасераваць з алеем і лыжкай тамата нарэзаныя саломкай цыбулю і моркву і ўліць у чорбу. Замест бульбы можна пакласці хатнюю лапшу. За 5 хвілін да гатовасці ўліць перакіпячоны хатні квас з хлеба ці вотруб'я. У канцы варкі цэлую цыбуліну і галінку чабора выняць.Пры падачы пасыпаць сечанай зелянінай. Чорбу можна рыхтаваць таксама з мяса ягня, курыцы ці са свініны

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 223 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar