Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЮХА БУРЛАЦКАЯ

    - рыба дробная (яршы, акуні) – 150 г

    - харчовыя адыходы ментуза і судака - па 60 г

    - бульба – 150 г

    - цыбуля рэпчатая - 25 г

    - корань пятрушкі – 5 г

    - масла сметанкавае – 5 г

    - зеляніна - па густу

    - перац чорны гарошкам - па густу

    - лаўровы ліст - па густу

    - соль.

     

    Булён, звараны з дробнай рыбы і харчовых адыходаў ментуза і судака, працадзіць, пакласці ў яго цэлыя клубні вычышчанай бульбы, вычышчаныя галоўкі рэпчатай цыбулі, пятрушку і варыць 20-25 хвілін. За 10-15 хвілін да канчатка варкі дадаць кавалкі рыбы, перац, лаўровы ліст, соль, сметанкавае масла. Падаваць юху з кавалкамі рыбы, бульбай, цыбуляй і зелянінай

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 242 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar