-свежамарожаная гарбуша,
-бульба,
-соль,
-спецыі
Рэцэпт, які дазваляе дамагчыся эфекту элегантнасці на пустым практычна месцы. Такім чынам, пакласці варыць гарбушу, папярэдне пачысціўшы яе і парэзаўшы на буйныя кавалкі, з даданнем солі і спецый. Паралельна чысцім бульбу і рэжам на роўныя прыгожыя тонкія брусочкі. Пакуль капаемся, гарбуша ўжо сварыцца. Тады ў рыбны булён кладзем бульбачку, а рыбу вымаем і перабіраем, вызваляючы ад скуры і костак. Паляндвіцы кладзём ненадоўга прагрэцца ў булён. У талеркі можна пакласці зеляніну.
|