Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЮХА СА ШЧУПАКА

    -500 г шчупака,

    -2 бульбіны,

    -2 морквы,

    -2 памідора,

    -2 цыбуліны,

    -2 ст.лыжкі алею,

    -корань пятрушкі,

    -лаўровы ліст,

    -зеляніна,

    -перац - па густу,

    -соль - па густу.

     

    Шчупака нарэзаць на парцыённыя кавалкі, пасаліць, паставіць на холад на 30 хвілін. А тым часам адварыць у плыні 15 хвілін пакінутыя ад шчупака луску, плаўнікі, хвост, галаву, ікру, малокі. Калі булён закіпіць дадаць у яго вычышчаную цыбуліну. Булён працадзіць, апусціць у яго рыбу і парэзаную саломкай бульбу, варыць 3 хвіліны, пасля чаго дадаць нарэзаныя і абсмажаныя ў масле цыбулю і памідоры. За 10 хвілін да гатовасці заправіць юху рэзкімі затаўкамі.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 213 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar