Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЮХА З ПЕЎНЯ

    -500 - 600 г рыбы,

    -цэлая ці палова курыцы,

    -1 морква,

    -па 1 невялікаму кораню пятрушкі і салеры,

    -1 невялікая цыбуліна,

    -соль па густу.

     

    Апрацаваную (апаленую, вытрыбушаную, прамытую) курыцу заліце халоднай вадой і пастаўце на агонь. Калі закіпіць, пакладзіце моркву, пятрушку, салеру і цыбуліну, разрэзаную напалову. Пасаліце. Зніміце пену, пагатуйце. Затым выміце курыцу, карэнні і цыбулю. (Курыцу можна выкарыстоўваць для падрыхтоўкі другога ці закускі.) У курыны булён пакладзіце вычышчаную, прамытую рыбу. Юха павінна варыцца на вельмі маленькім агні пры ледзь прыкметным кіпенні. Пену, якая з'яўляецца выдаляйце. Па жаданні ў юху можна дадаць бульбу

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 225 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar