-бульба - 240.0 г
-кабачок - 100.0 г
-таматы - 100.0 г
-морква - 40.0 г
-пятрушка корань - 30.0 г
-цыбуля рэпчатая- 40.0 г
-маргарын - 30.0 г
-булён мясны празрысты - 750.0 г
-смятана - 50.0 г
-пятрушка - 8.0 г
Падрыхтаваную бульбу наразаюць лустачкамі, кабачкі з выдаленымі семечкамі і скуркай, памідоры - долькамі, моркву, пятрушку і цыбулю рэпчатую - дробнымі кубікамі. Моркву і цыбулю пасеруюць.У кіпячы булён кладуць бульбу, даводзяць да кіпення, праз 5-10 хвілін дадаюць кабачкі, памідоры, корань пятрушкі, пасераваную гародніну і вараць да гатовасці. За 5-10 хвілін да канчатка варкі кладуць спецыі, соль.Пры падачы ў юшку кладуць смятану і дробна нарэзаную зеляніну пятрушкі.
|