Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЮШКА БУЛЬБЯНАЯ З ЗЯЛЁНЫМ ГАРОШКАМ

    -бульба – 9 шт.

    -корань морквы – 1 шт.

    -корань пятрушкі – 1 шт.

    - цыбуля рэпчатая – 1 галоўка

    -гарошак зялёны - 0.5 шклянкі

    - масла сметанкавае - 0.33 ст. лыжкі

    -яйка (жаўток) – 2 шт.

    -сліўкі - 0.25 шклянкі

    -ці малако - 0.25 шклянкі

    -зеляніна - па густу

    -соль - па густу

     

    Моркву, пятрушку і рэпчатую цыбулю чысцяць, наразаюць дробнымі кубікамі і пасеруюць на сметанкавым масле. У кіпячую ваду кладуць вычышчаную і нарэзаную кубікамі бульбу, даюць закіпець, дадаюць прамыты свежы зялёны гарошак, пасераваныя карэнні, цыбулю і вараць 15 хвілін. У канцы варкі суп соляць і, зняўшы з агню, запраўляюць сумессю малака ці слівак з жаўткамі. Пры падачы на стол суп у талерцы пасыпаюць дробна нарэзанай зелянінай пятрушкі ці кропу.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (27.06.2014)
    Праглядаў: 220 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar