Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЮШКА ГАРОХАВАЯ З САЛАМ

    - гарох - 1/2 шклянкі

    - бульба - 4 шт.

    - пятрушка (корань) - 1/2 шт.

    - морква - 1/2 шт.

    - лаўровы ліст - 3 шт.

    - рэпчатыая цыбуля- 1 шт.

    - сала – 50 г

    - пшанічная мука - 1 ст.л.

    - духмяны перац (гарошак) - 3 шт.

    - пятрушка (зеляніна) - 1 ст.л.

     

    Гарох перабіраюць, прамываюць, замочваюць і вараць да паўгатовасці. Затым апускаюць вычышчаную і нарэзаную кубікамі бульбу, кіпяцяць. Дадаюць нарэзаныя і злёгку абсмажаныя корань пятрушкі, моркву і рэпчатую цыбулю, лаўровы ліст, духмяны перац, соль. Вараць да гатовасці. За 3-5 хвілін да канчатка варкі юшку запраўляюць злёгку абсмажаным нарэзаным на кубікі салам і пасераванай мукой Пры падачы юшку пасыпаюць дробна нарэзанай зелянінай пятрушкі.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 275 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar