Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЮШКА ГРЫБНАЯ З ФРЫКАДЭЛЬКАМІ З ЛІХІІ

    -бульба – 5 шт.

    -соль - па густу

    -яйка – 1 шт.

    -вада - 1.5 л

    -спецыі - па густу

    -грыбы сушоныя - 7 шт.

    -ліхія - 300 г

     

    Сушоныя грыбы добра прамыць, заліць халоднай вадой і сварыць. Затым дробна нарэзаць і падсмажыць з цыбуляй на сметанкавым масле. У грыбны булён пакласці бульбу, цыбулю, грыбы і варыць 20-25 хвілін. Затым дадаць соль, перац і давесці да кіпення. Перад падачай да стала ў юшку пакласці фрыкадэлькі і пасыпаць зелянінай. Для падрыхтоўкі фаршу рыбную паляндвіцу і цыбулю прапусціць 2-разы праз мясасечку, дадаць яйка, соль, перац. Атрыманую масу добра ўзбіць, сфармаваць фрыкадэлькі і адварыць у вадзе.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 186 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar