Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЮШКА КІЕЎСКАЯ

    -ялавічына - 200 г

    -цяляціна - 200 г

    -курыца - 200 г

    -вяндліна - 200 г

    -булачка - 100 г

    -смятана - 0.5 шклянкі

    -яйка (жаўток) - 2 шт.

    -корань морквы - 1 шт.

    -корань пятрушкі - 1 шт.

    -корань салеры - 2 шт.

    -масла сметанкавае - 100 г

    - цыбуля рэпчатая - 1 галоўка

    -булён - 2 л

    -зеляніна - па густу

    -соль - па густу

    -перац - па густу

     

    Ялавічыну і цяляціну адлучаюць ад костак, якія здрабняюць, заліваюць халоднай вадой і вараць разам з падрыхтаванай курыцай. Звараную курыцу вымаюць з булёна, адлучаюць мяса ад костак, якія працягваюць варыць разам з іншымі косткамі 2-3 гадзіны, пасля чаго булён працэджваюць. Зваранае курынае мяса злучаюць з цяляцінай і ялавічынай, вяндлінай, вычышчанымі і нарэзанымі морквай, пятрушкай, салерай і ўсё разам два разы прапускаюць праз мясасечку з частай рашоткай. Атрыманую масу падсмажваюць на сметанкавым масле, дадаюць размочаную ў булёне булку, добра змешваюць, ізноў прапускаюць праз мясасечку, дадаюць працэджаны булён, соляць, кладуць духмяны і горкі перац, вараць некалькі хвілін і запраўляюць смятанай, змяшанай з сырымі жаўткамі і сметанкавым маслам. Пры падачы на стол юшку ў талерцы пасыпаюць дробна нарэзанай зелянінай пятрушкі.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 194 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar